Igor og Elvis,  Igor Productions

Endelig! “Avslag” fra UDI – i Butikken nå!

Dette er en god tid for Klingons.

Jeg vil med et smil meddele at mitt favorittband av alle i verden, Under Dogs International, endelig har fått ut bæsjen etter å ha sittet på do i mange fullmåner. UDI har behandlet denne saken i over to år, og forbrukt mange hundre tusen kroner i prosessen. Saso, sønn av Bodh, har forbrukt mange hundre tusen nervekoblinger.

Jeg har hørt på plata, og gir den terningkast SEX.

Spesielt tekstene er veldig, veldig gode:). Vel, akkuratt det har jo å gjøre med at det er jeg personlig står bak de fleste av dem :),  og det gjør meg derfor spesielt stolt. Så, hvis du ellers liker tekstene mine, så vil du finne en spesiell glede i at de er pakket inn av et ORDENTLIG bra band og i sitt rette sjanger. (Les mer på UDIWEB)

Hør på den, å Klingons!!