Igor og Elvis

Igor og Elvis i Ringerike Fengsel

Mandag 14.nov åpnet Igor og Elvis Kulturuka v/ Ringerike Fengsel. Detaljer om denne festivalen, som nok er av Norges viktigste scener for alternative artister, kan du finne på sidene til Kriminalomsorgen.no

Vi spilte for tilsammen ca. 60 publikumere i to puljer, og da var det bare en Afganer, bare en Somaler, bare en Serber, bare en Albaner, bare en Russer, bare en Litauener, bare en Polakk, og 5/6 nordmenn per pulje. Denne spennende etniske sammensetningen slår et gjennomsnitlig asylmottak med god margin.

Det første vi ble spurt når vi møtte den første porten var: “Har dere vært her før?”. Politimannen forklarte seg med at diverse aktivitetsledere kommer innom ofte, og da kan han slippe å gjennom alle detaljer og sikkerhetsrutiner, men vi skjønte nok hva han mente. 🙂

Og konklusjon som vi tok med hjem: “De ler på feil plass!!”

Alle vår historier og sanger fungerte jo godt, men ikke slik vi hadde planlagt da.:) og vi måtte improvisere en del. Kjempespennende opplevelse.

Takk til Frank og Kitty som driver Kulturuka og som tok oss imot i Justisveien.