Igor D

Ego, ego & super-ego

Scan cred: MILI O.

Ehem.. nå har jeg i noen år jobbet aktivt mot min kjendisstatus her i verden, det utelukkende for å kunne kreve høyere honorar for mitt svada. Den så langt største anerkjennelsen av mine anstrengelser kom nå sist fredag i form av…  (Klikk på bildet for å se nærmere :))

Nemlig, den norske avisa Bosnisk Post (opplag: 10000 aviser til Norge, Sverige, Danmark) syntes at det var på sin plass å avbilde meg i, intet mindre enn, min favorittside i avisa. Nå sitter jeg og lurer på om dette er et tegn på at jeg har kommet langt nok til kunne gi opp jaget etter anerkjent kunstnerstatus, eller derimot et tegn på at jeg bør ta enda hardere i. Hmm,  jeg får vel, mens jeg  løser kryssord, tenke litt dypere gjennom akkurat dette.

*Takk til lesere av Bosnisk Post for at de vet hva de skal fylle ut, takk til Dino Prohic som tok bilde av meg foran NAV kontoret bak Tinghuset, og takk til fetter Mili Orucevic som tok min mushtuluk på fredag kveld.