Igor og Aslak

På feil side av låven

lovenNew
Riktig side av låven

FAKTA OM LÅVEN:

Låven ser rød ut, men det er bare på forsiden. På baksiden er låven sliten og grå. Når du kikker nærmere etter, ser du at låven er full av sprekker. Ungdommer har vært i låven og tagget et par av grafer. Mange par av grafer egentlig.

På låven sitter det nisser. Oljenissen, finansnissen, kulturnissen, risnissen, utenrisnissen, og satt på spissen er det litt for mange av dem. Hvert fjerde år arrangeres konkurranse der nissen som produserer mest svada får være stasnissen. Han får kjøre låvens lange arm så mye han vil. For tiden er det en blånisse som er stasnisse, og er egentlig en minisse, og det er to av dem. Nissene kikker på grafer og spiser mye grøt. Bortsett fra når de får besøk av sjurnalissene, da går de helst rundt grøten. Sjurnalissene stiller spørsmål. Hvorfor det, og hvorfor det?

Skal vi la låven stå?

Skal vi ta opp noen saker? Grønnsaker? Blåsaker? Rødsaker?

Les mer her!

Feil side av låven
Feil side av låven

Produsent: Marc Casanovas
Design: Enes Terzic

mvh. Fetterforeningen