Nyheter

Søker selvmordsbomber til åkerprosjekt

Teksten under skrev jeg i juni i fjor, men syntes at den var altfor farlig til å publiseres. Den har ruget i harddisken siden. Men så skjedde det noe.

I natt drømte jeg at en gressklipperlastebil kjørte gjennom hagen min og rev ned gjerdet i begge endene. Jeg løp for å kjefte på sjåføren, men sjåføren var to IS-frivillige som like greit dro meg inn i lastebilen og førte meg til en diger konsentrasjonsleir i Mexico City. Der stod vi på rekke og rad.

Sjefen for IS-soldatene var Admir Pasic, en hobby-rapper fra Oslo. Han hadde på seg en bak-fram caps som vanlig. IS behandlet oss fangene bra, men jeg kjedet meg. Plutselig kom det en delegasjon med journalister med Arne Berg i teten, som kikket på meg og sa: “Hva gjør du her?”, på nordnorsk, og slo av en prat.

Arne reddet meg fra IS
Arne reddet meg fra IS i drømmen min

Han intervjuet så Admir, og fikk meg løslatt. I neste scene er vi i et 8-stjerners hotell i Panama og drikker coctails i presidentsuiten i øverste etasje (Den lignet på Marché-restaurentan over E18 i Sande, kanskje du har vært der). Suiten har svære vinduer på sidene og vi ha utsikt mot begge verdenshavene. Det var ingen babes der.

Så fant jeg et bilde av meg og Arne som er tatt på ordentlig, og følte at nå var det på tide å legge IS-kronikken min ut. Koz!

————————————————————————–
ANNONSE: SØKER SELVMORDSBOMBER TIL MAISÅKERPROJSEKT

Faren. Faren er reell. Den er ikke mulig å unnslippe. Den er glutenfri og den eneste måten å dempe konsekvesene er å lese denne ukanoniserte skriften ved redaktøren for pamfletten til Den Norske Konsprasjonsteorifestivalen 2020.

Fundamentalistiske islamister har reddet verden fra alle oss andre mange ganger før. Bak de profilerte historiske nedtegnelser skjuler det seg mer subtile inngrep i vår hverdag. Det gjelder så vel for det kristne samfunnet som for hedninger og moderate muslimene. Ja, er det en ting man skal ha lært fra denne kronikken, så er det å skille muslimer fra muslimer.

Islamistene begynte allerede på 1600- tallet å utvikle avhengighetsdannende og skadelige E-stoffer som ble implementert for å skade det vestlige samfunn mens muslimer selv skulle skjermes gjennom intrikate shariaanbefalinger. Det store gjennombruddet for strategien kom med foredlingen av det Etiopiske avføringsstoffet vi i dag kjenner som “kaffe”.

Vi ble hekta. Vi elsket kaffen. Det ble vanlig at menn proklamerte kjærligheten over en kopp avføringsmiddel. Vi fikk problemer med at avføringen ble så myk at det satte seg fast i hårene rundt åpningen. Dette førte til oppsving i toalettpapirmarkedet. Finansdepartementene siklet til bølgene i grafene sine forårsaket av kaffe-toalettpapir-komboen som ble århundrets konsumvarer. Vestlige kapitalister var ubevisst i ledtog med kyniske Islamister og jublet over samarbeidet.

Sykdommer som aldri før var betraktet som saklige fikk en oppsving. Den kulturelle kombinasjon av toalettbesøk-håndhilsen-frimerke startet gullalderen for avføringsbakterier som vi fortsatt sliter med i dag. Det virker nå som en fjern drøm for de fleste av oss å kunne gå på do uten å risikere bæsj under neglene. Såpeindustrien har produktplassert sitt over vaskene med påfølgende fuktighetskrembehov.

Imens, i skyggen av en Coca Cola reklame, sitter ekte muslimer og drikker eplete.

Oppfølgeren var rå. still deg spørsmålet: «Er det mulig å pakke inn en udefinert farse i tre lag med plast, og deretter overbevise befolkningen om å betrakte det som middag?» Jo da. Kaptalistene og Islamistene slo sammen kreftene igjen og satset på masseproduksjon av svinepølser, svinekjøttdeig og svinefarse. De utviklet en kjøttindustri som forer udyr med subsidiert genmanipulert mais og kjemikaliesprøytet soya. Det kjøttet som alltid er på tilbud, halv pris av halv pris av halvpris av halv gris (Snart får man betalt for å ta dritten med hjem). Det som ikke blir solgt maler de opp og forer nye griser med. Antibiotika har de gjerne i helt til slutt, for å beholde aromaen. Det er så mye E-stoffer opp i at maten kan overleve oss alle.

Imens har Islamistene utlyst svinekjøttforbud. De spiser ris. Usaklig glutenfritt.

De vestlige politikerne, alliert med Islamistisk agenda, smiler transparent på våre plakater. De legitimerer en pengeomsetning som forsvarer at vår jordbruk ikke er annet enn en genmanipulert mais-soya-helvete-hel-hveteåker, og at alle normale grønnsaker er åpenlyst diskriminert. De pumper kjøtt med soya og mais. De pakker så dette tullekjøttet sammen i en hvete-gluten-sukker blanding og whoops, 80% prosent av alle omsatte matvarer i butikken består av  80% av mer eller mindre det samme. For å definere forskjellen på matproduktene leier de inn grafiske designere. De resterende 20% av butikkmat er til pynt og snobber type meg. Snobbene får det edle tilbudet å kjøpe laks og kylling foret på rester av grisene.

Samtidig prøver snik-islamister å omvende oss gjennom fargerike økologiske grønsaker i sjappene sine, og de vinner frem. Mang en world-musikk inspirert kristen mor har prøvd å utvikle kjøkkenrepertoaret sitt og endt opp med å kose den økologiske agurken til halalslakteren under brua.

Imens vet ikke jeg hva jeg skal spise. Jeg har nettopp varmet opp en soya-smørje av en fiskegrateng til middag, og drikker kaffe mens jeg ser på nyheter. “Og hvorfor utlyser ikke IS rett og slett en fatwa mot Monsanto”, lurer jeg på mens jeg gafler i meg den deilige, udefinerte, alumiumskapselbeholdningen. Når skal venstreføyen innad i IS gå inn for å selvmordbombe en Monsanto- maisåker, istedenfor å plage ærlige sauegjetere i Kurdistan?

Da la jeg sammen to og to. De er på samme lag er de, Monsanto og IS. MONSANTO er åpenbart en forkortelse for «Muslim.. et eller annet… Organization», De produserer IS-krem av svinefett og selger det til små barn. De prøver å forgifte oss med E-58329 som de har plassert i pappkartonger og tegnet en smilende maiskkolbe uttapå. De færreste av oss vet hvor farlig maiskolber er. Jeg tør ikke fyre i ovnen med dem en gang.

Det er fare på gang. Jeg har prøvd å meditere den vekk. Det hjelper ikke. Jeg puster så vidt litt saktere, men er fortsatt bekymret for utviklingen.

Enden er nær.

PS: Om du tviler på fakta i denne artikkelen er det bare å google. «Den som googler får svar» (gammelt jungelord). Google skjuler dårlig mange gode hemmeligheter, blant annet at Jesus av Nasareth var Buddhist, at profet Muhammed var Jøde, og at Hitler hverken var tysk, eller høy og blond. God læring.