Nyheter

Trump er på vei ned (m/musikkvideo)

Jeg klarer ikke å hate Trump. Han sier jo så mye morsomt.

Jeg klarer ikke å hate Trump, men jeg tror det ville vært bra om han døde, så jeg lagde en fin sang om det. Sangen er lenger nede.

Emilie, Aslak og Igor fremfører “Herr Trump er på vei ned”

Jeg klarer ikke å hate Trump.

Jeg klarer ikke å hate en mentalpasient med komiske utfall, og ikke vennene hans. Lenge trodde jeg at Trump var et avansert stunt som kom til å hoppe av på et tidspunkt. Han har jo ikke hoppet av enda, så jeg begynner å tvile.

Trump er et kunstnerisk mesterverk. Ikke i seg selv akkurat, men i kombinasjon med sin posisjon er han et speil av vår tid. Og ikke det heller, for han er ikke NOE mer original enn Hitler. Husker du Hitler? Så vidt? Til tross for tonnevis av bøker om Hitler husker vi bare slutten av den siste boka. Ingen husker begynnelsen, for ingen gidder å lese bøker fra i fjor. Men, om du leste to bøker fra i fjor så kunne du lese om at Hitler var et komisk talent. Alle lo av ham.

Hitler var funny. Mannen gikk rundt med en firkanta bart under nesa. Det var bare to andre med slik idiotisk bart på den tiden, Groucho Marx & Charlie Chaplin. En firkanta bart under nesa er en forsikring om å bli tatt for en idiot, og da kan du si mye dritt uten at verden holder deg ansvarlig.

Jeg klarer ikke å hate Trump, ikke minst fordi filosofen i meg tror at han er et biologisk fenomen. Verden er overbefolket, overforurenset, over 98% av pattedyrbestanden på jorda er i menneskets tjeneste og i ubalanse med naturen. Jeg har ikke bedre forklaring enn at Moder Jord trenger en som skal velte alt over ende, og gjenopprette balansen.

Moder Jord eller Amerikansk demokrati, jeg er nå i alle fall overbevist om at verdens mektigste mann ikke er annet enn en vanlig psykopat.

*For atfedsmessige symptomer på psykopat, fra encyklopedi:
– Overflatisk sjarm og gode intellektuelle evner – Vrangforestillinger og andre tegn på irrasjonell tenkning – Fravær av nervøsitet eller psyko-nevrotiske tegn – Upålitelig – Løgnaktig og falsk – Mangler anger- og skamfølelse – Mangelfullt motivert antisosial atferd – Dårlig dømmekraft, og manglende evne til å lære av erfaring – Patologisk egosentrisitet og manglende evne til kjærlighet – Flatt og tynt følelsesliv – Manglende innsikt – Lite responsiv i mellommenneskelige relasjoner

Nei, jeg klarer ikke å hate Trump , men jeg håper at han dør før det går galt.

Mvh.  
den evige sidekick,
Visesangpresident Yngvar Dundervik
(håper ikke Trump leser dette og blir sur)

Videoen er fra showet “Aslak og Igor spiller sanger fra Regjeringens nye liste over Offisielt Godkjent Norsk Kultur.” Josefine 15.feb. feat. Emilie H. Lidsheim. (film Kenneth Fjellbu). Du kan høre på mens du leser.

SANGTEKST:

Herr Trump ligger og tenker på gamle sprell
I kongesuiten på sitt eget hotell
Det er ingen som husker lenger hans første sekk med penger
Og en kamerat som hadde lånt Herr Trump 200 kroner
Kunsten er å jobbe jevnt og trutt, men husk å få kameraten skutt
ska du ligg’i en seng som koster par millioner

Neeed, neeed, neeed, han er på vei ned!

Herr Trump ser ut som en grei fyr
der’n ligger og hater alle fluer som flyr
Så reiser’n for å slå enda to fluer i slengen
men beregner feil og detter over kanten på sengen
Han svinger med avisa og det er slutt på visa og han med
Herr Trump er på endelig vei ned

Neeed, neeed, neeed, han er på vei ned!

Fattigfolka drar i plogen, hester i stallen og svin på skogen
Åker’n ligger stolt og pløyd, men sjefen er misfornøyd
Alt var mye bedre før, for en gretten profitør
Sjefen liker ikke det han ser, Sjefen vil ha mer