Igor og Demetrio

TITTEL:  “Ib i svarteste granskauen”
m/ Igor Dunderovic og Demetrio Scopelliti *målgruppe 3-10år

Igor og Dimi best A (1)

ROCK ‘N’ TROLL FRA SVARTESTE GRANSKAUEN

“Ib i Svarteste Granskauen”

Igor og Dimi best C (7)

En kveld for lenge lenge siden, i den Svarteste Granskauen, våknet Ib og poppet opp øynene. Hun så en familie som bygde seg en hytte. Oioioi, drama! Ib løp innover i skogen og lagde panikk og bråk. Ib stresset opp skogens konge, Eike Thollet, huldraen Grønnille, og bergtrollet Grete som har 4 neser. Skogen rista, og mange troll forsvant fra skogens overflate.

Nissen Igor & Bøken Demetrio forteller den mørke historien om Igors tippoldemor, Ib, som klatra opp i feil bøk til feil tid. Da Igor var troll fikk han høre historien av sin mor. Igor er ikke et troll lenger, men Demetrio er fortsatt en bøk. Bøken står på halv tolv og håper iherdig å slippe unna plagsomme nisser, sånne som Igor. Men, det bleke ønsket om å spille overdrevent progressiv rock’n roll i fred og ro midt på natta, må vike for dumme historier. Denne gang… om en av Granskaugens svarteste kapitler, kapitlet Ib!

*Igor Dunderovic er norsk dramatiker og visesanger. Han har skrevet teater for voksne og barn siden 2008, ble kåret blant 100 forbilder med minoritetsbakgrunn i 2014, var sammen med Aslak Borgersrud nominert til Spellemannsprisen for årets barneplate i 2015, og har gjestet en rekke TV-programmer. Demetrio Scopelliti er italiensk metalcore gitarist og produsent (endorsed by Legator/Hotone), og turnerer verden som el-gitarekspert alene og med sitt band Arcadia. Begge har barn med hver sin norske kone, og har derav blitt inspirert laget en rocka barnemusikal sammen.

OBS:

Prosjektet skal bli til et musikkalbum som har fått støtte fra Fond for Lyd og bilde (Kulturrådet). Vi håper å kunne presentere dette snarest. 🙂
————————————————————

*Mer info om SCOPELLITI GITARSKOLE OG LYDSTUDIO / Demetrio Scopelliti, her!


1

Igor og Dimi best A (3) SMALL
*foto Gabriel Stephens

2

Igor og Dimi best B (1) SMALL*foto Gabriel Stephens

3

Igor og Dimi best A (2) SMALL*foto Gabriel Stephens

***

Teknisk rider:- PA Anlegg

– 2 stk. stereo DI boxer
– 2 stk. mikrofoner m/ galgenstativ
– Gjerne noe lys

*Om ikke all teknikk er tilgjengelig, så skal vi greie å finne løsninger, men om det er det, så er halve jobben gjort.

Apropos, CODEX m/ med Dimitry