Igor og Fetterne

Om:
“Igor og Fetterne” (Igor, Elvis, Almir og Daniel) er kjent for å endevende norske nasjonalskatter og synge om etnisk minoritetskap på en humoristisk måte.

Foto Elisa Bates

Med egenerfaringer i ryggsekken formidler de kunnskap om reker, lutefisk, nisser på tunet, pollen, og dyp snø. Skjeve rytmer, godt humør, og morsomme historier om; Ali Baba, Baba Lille Lam, Lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilrev, Shimshiri Omshimshiri, og flere fettere som alle snakker enda dorlig mer nårsk enn fetterne selv.

“De 4 fe3ene” er alle profesjonelle musikere og gode venner. Almir og Daniel, med trekkspill og fele, er begge utdannet v/ NMH og har både klassisk og folkemusikk i fingrene. Onkel Elvis er gitarist, vokalist og bachelor i lyddesign fra NISS.

Igor Dunderovic er komiker, dramatiker og visesanger fra Sarajevo og Skien. Han har skrevet og produsert teater og musikkforestillinger for både barn og voksne og utgitt flere musikkalbum (spellemannsnominert for beste barneplate 2014). Har gjestet Nrk, P1, P2, P3, TV Norske Talenter, God Morgen Norge, Eides språksjov, samt varmet opp seminarer for politikere og kunstnere og gjort forestillinger på scener og kulturhus over hele landet. De bor i Oslo, Fredrikstad og Skien, men alle er født i utlandet.

Gled deg til en halvtime med skjeve rytmer, glitrende spill, store smil og balkansk galskap.

BESETNING:
Igor Dunderovic – vokal, gitar, fortelling
Elvis Medic – vokal, gitar, kapellmester
Almir Meskovic – trekkspill
Daniel Lazar – fiolin

——————————————————————————————————————-


TEKNISK RIDER:
– PA anlegg m/ miksebord tilpasset rom + alle kabler
– til Igor: syngemic på galgen + inngang til gitarjack
– til Elvis: syngemic på galgen + inngang til gitarjack
– til Almir: 2 xlr innganger til egne mikrofoner + stol
– til Daniel: 1 xlr inngang til egen mikrofon + barstol
– lydmann som kjenner utstyret.

STOR BESETNING:
Igor og Fetterforeningen finnes i flere størrelser med og har siden 2008 underholdt på: Oslo World, Festspillene i Bergen, Transform i Trondheim, Telemarksscenen, God Morgen Norge, Nrk Jungeltelegrafen, samt diverse balkanfester, seminarer og kulturhus. Dokumentarfilm om og med Fetterforeningen “Fetterne fra Norge” har vært vist på NRK 6 ganger i perioden 2018-2020 (kan sees nå på youtube).

BILDER:
*klikk på bildet for nedlastbar full oppløsning (foto: Elisa Bates)

Foto Elisa Bates

Foto Elisa Bates
Kan brukes ti plakat 🙂