Igor og Fe3ne – DKS

OM FORESTILLINGEN:
“Igor og Fetterne” (Igor, Elvis, Almir og Daniel) er kjent for å endevende norske nasjonalskatter og synge om etnisk minoritetskap på en humoristisk måte.

Foto Elisa Bates

Med bøtter av egenerfaringer i ryggsekken formidler de kunnskap om reker, lutefisk, nisser på tunet, pollen, og dyp snø. Skjeve rytmer, godt humør, og morsomme historier om; Ali Baba, Baba Lille Lam, Lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilrev, Shimshiri Omshimshiri, og flere fettere som alle snakker enda dorlig mer nårsk enn fetterne selv.

“De 4 fe3ene” er alle profesjonelle musikere og gode venner. Almir og Daniel, med trekkspill og fele, er begge utdannet v/ NMH og har både klassisk og folkemusikk i fingrene. Onkel Elvis er gitarist, vokalist og bachelor i lyddesign fra NISS. Igor Dunder er komiker, visesanger, produsent og sivilingeniør fra NTNU. De bor i Oslo, Fredrikstad og Skien.

Gled deg til en halvtime med skjeve rytmer, glitrende spill, store smil og balkansk galskap.

BESETNING:
Igor Dunderovic – vokal, gitar, fortelling
Elvis Medic – vokal, gitar, kapellmester
Almir Meskovic – trekkspill
Daniel Lazar – fiolin

——————————————————————————————————————-

OM PRODUKSJONEN:
“Igor og Fetterne” med “Igor, Elvis, Almir og Daniel” er produsert for DKS i samarbeid med DKS Vestfold og Telemark FK for målgruppen 1-7 klasse, (m/ prod. Linda G, Helseth). Fetterne har i 2019 og 2020 gjennomført flere turneer. Se gjerne videopptak av produksjonen under.

FILM AV PRODUKSJONEN “IGOR OG FE3NE:
Liveopptak av konserten v/ Haukerød skole, nov. 2020;
*kun tilgjengelig ved denne linken:
https://youtu.be/fgodOsGdMIc

TILBAKEMELDINGER MARKED FOR MUSIKK 2020
“Igor & Fe3ne” var på Marked for Musikk 2020 og fikk vite at vi var blant produksjonene med høyest score fra deltagerne. Noen kommentarer:

– Utrolig morsom. Fengende og engasjerte publikum veldig godt. Lærerikt team om asylmottak og flykninger på en morsom måte. Dette var veldig bra!

– Et møte med en annen kultur, men vi ble i tillegg kjent med utøverne og det var nedpå og nært. Min favoritt hele festivalen!

– Meget morsom. Viser at et høyt kunstnerisk innhold, solid pedagogisk formidling og artig underholdning kan forenes når de riktige folket er samlet.

– Her får vi levert både god musikk og veldig god formidling og kontakt med publikum. Relevant for både små og store. Samfunnskritikk og satire er mangelvare til barn/unge.

– Innertier! Nydelig kombinasjon av fantastisk musikk, topp formidling og en fin sidekick.

ANMELDELSE FRA UNGESTEMMER.NO:
https://www.ungestemmer.no/2020/10/igor-og-fetterne/

TILBAKEMELDINGER FRA SKOLER: 
Her er et lite utsnitt av tilbakemeldinger fra skolene:

ANDRE LENKER:
https://www.markedformusikk.no/events/igor-og-fetterne/ https://www.denkulturelleskolesekken.no/vestfoldogtelemark/utforsk-produksjoner-i-dks/?produksjon=1355

——————————————————————————————————————-

TEKNISK RIDER / STAGE PLOT
OBS: Til DKS turneer stiller Fe3ne eget lydanlegg v/ Elvis Medic, artist i bandet/ spillende lydtekniker. Fullt PA med digital mikser samt alle kabler og monitoring leies til 1800kr/per dag (for 2022/23), inkl frakt og vedlikehold/ansvar for/av utstyret. (Dette ifbm DKS produksjoner. Merk at leieprisen for enkeltoppdrag vil være høyere)

TEKNISK RIDER “4 FE3”, oppstilling fra venstre:
Daniel fiolin: 1 stk xlr til egen mikrofon + barstol
Igor vokal/gitar: syngemic + gitarjack (ev. DI-BOX)
Elvis vokal/gitar: syngemic + gitarjack (ev. DI-BOX)
Almir trekkspill: 2 stk xlr til egne mikrofoner + stol

STAGE PLOT, se bilde:


STOR BESETNING:
Igor og Fetterforeningen finnes i flere størrelser med og har siden 2008 underholdt på: Oslo World, Festspillene i Bergen, Transform i Trondheim, Telemarksscenen, God Morgen Norge, Nrk Jungeltelegrafen, samt diverse balkanfester, seminarer og kulturhus. Dokumentarfilm om og med Fetterforeningen “Fetterne fra Norge” har vært vist på NRK 6 ganger i perioden 2018-2020 (kan sees nå på youtube).

BILDER:
*klikk på bildet for nedlastbar full oppløsning (foto: Elisa Bates)

Foto Elisa Bates

Foto Elisa Bates
Kan brukes ti plakat 🙂