Igor Dunderovic og Marihøne Airlines

IGOR DUNDEROVIC og MARIHØNE AIRLINES BALKANJAZZBAND
FOR BARN? * JA!
FOR VOKSNE? * JA!

Bli med på en flytur med Marihøne Airlines! Vi lover en turbulent reise gjennom store luftlommer, urytmiske krumspring og en sky av forvirring. Med en propell fra eller til, Marihøne Airlines lover alltid å lande med livet i behold, sånn at alle kan rekke korresponderende transport hjem. Bonus: alle får i gave et bittebittebittelite mikrominityrfly, det er så lite at du ikke kan se det med det nakne øye, men hvis du vil ha det, så får du det.

Marihøne Airlines med Igor, Atdle og Nesa, er en kabaretkonsert med teatralsk balkanjazz, improv, skeive rytmer, raske temposkift, dramatiske overganger, barnlig glede og høy energi.

NESA IGOR OG ATDLE

Igor Dunderovic er artist, dramatiker og komiker fra Vinter-OL i Sarajevo og er et kjent ansikt på norske scener. Han har gjestet NRK, TV2, P1, P2, P3, Norske Talenter, God Morgen Norge, God ettermiddag Norge, Eides Språksjov, dessuten konsertscener fra Finnmark til Montenegro, og har gitt ut mange musikkalbum, blant annet “på feil side av låven”, spellemannsnominert for beste barneplate 2014. Marihønepilotene Atdle og Nesa er proffe jazzmusikere med mange lange Balkanfester på CVen og takler alle rytmiske og urytmiske utfordringer på strak arm og raske fingre.

Atdhe Marku (Atdle Markus) er pianist, bassist og trekkspiller med bachelor i pedagogikk og jobber med musikk og barn i Larvik. Nenad Mihajlovic (Nesa Miguel) er gitarist og tenor med jazz-bachelor fra konservatoriet i Vienna, og jobber nå som kulturhusvert og gitarlærer i Porsgrunn og Skien.

Besetning:
Igor Dunderovic – fortelling / egg
Nenad Mihajlovic – gitar / vokal
Atdhe Marku – tangenter/ bass

Noen datoer 2022:
– 12 mars: Larvik bibliotek
– 26 april: Ulefoss Samfunnshus, Nome kommune
– 16 juni: Skien Live Festival, Skien
– 16 juli: Ælvespeilet Kulturhus, Porsgrunn
– 1 sept: Festiviteten Skien
– 25 sept: Appelsinia litteraturfestival, Skien
– 22 okt: Lier i Det Utvidede Europa, Lier
– 3 nov: Skien World, Lundetangen Skien
– 5 nov: MOVEMENT World
– 14.nov – 18.nov : APPLAUS VFTK TOUR!
– 2.dec : Festiviteten Larvik
—–
2023:
– 29 jan – Nordic Black Theatre, Oslo
– 9 mars – Gardermoen Quality
– 18 mars – Ibsenhuset Skien

STANDARD TEKNISK RIDER “MARIHONES”, oppstilling fra venstre:
– Nesa vokal/ gitar: syngemic + inngang til gitarjack (gjerne DI-BOX)
– Igor vokal/ gitar: syngemic + inngang til gitarjack (gjerne DI-BOX)
– Atdle vokal/ keyboard: syngemic + inngang til keyboardjack (gjerne DI-BOX)
* Annet etter avtale


MARIHØNE AIRLINES – GYPSY JAZZ BAND

En konsert med Marihøne Airlines er teatralsk stringswing, improv, temposkift, drama, barnlig glede og høy energi. “Marihøne Airlines Gypsy Jazz Trio” beveger seg i sfæren mellom fransk django swing og balkan trad. standarder, og alt som kan pakkes inn i formatet deretter. Marihøne Airlines pilotene “Igor, Atdle og Nesa” er alle fra innlandet på Balkanhalvøya og er vokst opp med sigøynermusikk, akustiske instrumenter og raske akkorder, altså mye av det samme som kjennetegner også swing manouche, som vel å merke, har lange tradisjoner i Norge.

Igor Dunderovic er norskbosnisk dramatiker og komiker, og er et kjent ansikt på norske scener. Han har gjestet NRK, TV2, P1, P2, P3, Norske Talenter, God Morgen Norge, God ettermiddag Norge, Eides Språksjov, konsertscener fra Finnmark til Montenegro, har gitt ut flere plater, og har en spellemannsnominasjon for beste barneplate 2014. Han er også habil gitarist. Atdhe Marku (Atdle Markus) er pianist, bassist og trekkspiller med bachelor i pedagogikk og jobber med musikk og barn i Larvik. Nenad Mihajlovic (Nesa Miguel) er gitarist og tenor med jazz-bachelor fra konservatoriet i Vienna, og jobber nå som kulturhusvert og gitarlærer i Porsgrunn og Skien.

Velkommen til konsert!

————–

Foto Lukina
Foto Kai Hansen
Foto Kai Hansen
sdfsdf
SONG RELASE 28 SEPTEMBER 2020

MARIHØNE AIRLINES SONG RELEASE 28 SEPT 2022

MARIHØNES AIRLANES .WAV 80 MB – last ned her:

https://drive.google.com/file/d/1qHK_S3pd45zbOhLTsbdCXg-Nq7Id9ODT/view?usp=sharing

MARIHØNE AIRLINES MASTER MP3 * 3 MB – last ned her:

https://drive.google.com/file/d/1bs1wt0lxfl4xRYAFvu3hdZ3LzQPgGUnw/view?usp=sharing