Om

UD’08 – Klikk for å lese!!

Igor Dunderovic er norsk komiker, dramatiker og visesanger fra vinter-OL `84 Sarajevo, Bosnia.  Ellers, utdannet Msc. i Produktutvikling og Produksjon v/ NTNU i Trondheim.

Han har spilt gitar siden 1987 og bodd i Norge siden 1992, gikk i barnehage på Sunnmøre som 13åring og på Universitetet i Trondheim som 17åring.  Medlem av NOPA,  Viseforum, Norsk PEN,  Gramo, og dramatikerforbundet, har skrevet og produsert teater og musikkforestillinger,  og bor i dag i Skien der han har driver improteatergruppen Norges Lykkeligste, og Stand Up Grenland, en scene for erfarne og uerfarne komikere.

Igor har produsert og gitt ut musikk, herunder festmusikk med Fetterforeningen/ UDI-orkesteret, og ellers flere barneplater, bl.a: ”På feil side av låven” m/ Aslak Borgersrud som ble nominert til Spellemannsprisen for beste barneplate i 2014.

Ellers kåret blant 100 mannlige forbilder med minoritetsbakgrunn (Utrop 2014), og fått gode kritiker for muskalen SDK fra ”Mangfoldsåret 2008”.

“Igor Dunderovic har produsert og skrevet libretto til Sex, Drugs and Kalashnikov, en “kebabnorsk operette” med UDI- Under Dogs International, som ble en stor publikums og kritikerfavoritt” (sitat Konferanseprogram 25.05.09 v/Kultur- og Kirkedepartementet).

Igor skriver for musikkavisen ballade.no om Norsk musikkbransje og om minoritetenes forsøk på å ta del i den.

Mer info: youtube/ wikipedia/ google.

Igor opptrer alene eller med Fetterforeningen; les: “Igor med fettere” på Telemarksscenen.

Mail: igor@dunderovic.com / tlf: 922 42 585
Født: 28.09.1979; Sarajevo, Bosnia & Hercegovina
Adresse: Øysteinsgate 10, 3722 Skien, Telemark
Sivilstatus: Pappa^2, gift med Silje
Utdanning: M.Sc. i Produktutvikling og Produksjon NTNU 2005
CV: Aker Solutions Fornebu 2012, Aker Reinertsen Trondheim 2007, Aker Kværner Stavanger 2006.
CV2: På feil side av låven, Ali Baba og Lille Lam, Sex Drugs & Kalashnikov

—————

Teknisk: