For bedrifter / Julebord

BEDRIFTSOPPLEGG

Igor utvikler gjerne spesialopplegg for bedrifter, som konferansier, eller innslag til dagens tema.

*spesialkompetanse innen: produktutvikling og produksjon, kontorliv, kommunikasjon og teamwork, hlerkultur, helse og livskvalitet. Samarbeider gjerne med andre om opplegg.

JULEBORD
*Igor stiller til julebord med egne julehistorier og julesanger.
**Igor stiller til julebord og tar med seg flere flinke musikere. De koster mer, men du får en kjempegod fetterpris hvis de stiller med Igor.

————————————————————————————————————————

Igor CUTOUT

“En nisse på do kan tisse for to”

JUL PÅ FEIL SIDE AV LÅVEN:

Det var en gang et troll som møtte en nisse. Nissen bodde i låven, og trollet bodde i skogen, men en dag møttes de altså ute, utenfor låven, på feil side av den. “Har du vært med på julebord noen gang, spurte nissen”. “Joda”, svarte trollet, “jeg har vært med å jule opp mange forskjellige med bord og stol og hva det skal være.”

Nissen lo, for trollet hadde vært veldig dum og visste ikke helt hva julebord var. “Nei du, når det er julebord så juler man ikke opp. Da sitter vi og spiser bedre kjøtt, og drikker bedre mjød og flørter med kolleger som man ikke kan flørte med resten av året”. “Jo, men det der gjør jeg hver dag”, svarte trollet, “men jeg gjør det gjerne igjen”.

Nissen fant så slips og jakke til trollet, og parfymerte ham med parfyme som var kjempedyr til halv pris på tax-free, så dro de på årets fest på den fine siden av låven. Og hva skjedde der? Det finner du ut for mellom 6000 og 10000 kroner. God Jul uansett!!.

* Opplegget varer i ca 35 minutter.. men hvis det er god stemning, så stresser vi jo ikke.

———————————————————————————————————–

MOZART GOES CHRISTMASS, with ALMIR & DANIEL:

Almir Meskovic and Daniel Lazar, both from Norwegian Academy of Music, have that special ability to perform tradional music with that authentic feeling that classical musicians often hide away. Their apporach origins from the region of the world where traditions meet, the Balkans, but then only to the broad choice of tunes and rythms, to further explore genres og accustic sounds. This combo of outstanding technique and feel is what defines the very best artists. Gypsy Mozart is their project with a charming reference to the “clash of cultures”, interpreting Norwegian traditionals tunes as well.

For a christmass show. Almir & Daniel work on Christmass music.

Almir & Daniel: GYPSY MOZART  – Find on: iTunes

Almir and Daniel Cover

coverart: Cecchini / Ukhabina / Leduc


Gypsy Mozart - Almir & Daniel

 *film: Dundervik / Editing: Gavazova .

Almir på TV

 *Almir feat: Silje

——————————————————————————————————————