Produksjoner

—————————————————————————————————————————————————————-

*(klikk på tittel for utdypende beskrivelse)

lovenNew

På feil side av låven (barneteater)
Librettist, Artist

Igor bor på feil side av låven sammen med sin venn Aslak. De sliter med å komme seg forbi låvenissen som sitter på låven og styrer låvens lange arm. De er gode venner, men er ofte uenige om hvordan de skal takle livet og kampen mot livets utfordrdinger. (les mer) –  link til: “Folkeakademienes meny”

*Produsert av “Igor og Aslak”
————————————————————————————————————————————-

greven-borg

Concerto nr.1 med Greven og Igor (barneteater)
Librettist, Artist

Grev Vlad vokste opp i et stort slott, men en dag gikk han seg bort. Heldigvis møtte han Igor, en fattig gatemusikant, og lovet ham eget tårn mot litt letehjelp. De reiser nå Norge rundt og holder konserter for finansiere sin leting etter Grevens barndom. (les mer)

*Produksjon v/ Telemark Fylkeskommune og Rikskonsertene

————————————————————————————————————————————-

Sex, Drugs and Kalashnikov (musikkteater)
Produsent, Librettist, komponist

Dundervik  og UDI-Orkesteret (Under Dogs International Orchestra) produserte i 2008, med 500 000kr finansiert v/Kulturrådet, FFUK og Tr.heim Kommune, en musikal om to muslimer i avhør som var bekjente av den avdøde Kjartan Birkeland, i mafiamiljøet kjent som Bikkja. Forestillingen ble satt opp i Trondheim og Oslo og fikk varm mottagelse fra kritikere og publikum. (les mer)

(Les Anmeldelse i Aftenposten v/ Mona Levin)

————————————————————————————————————————————-

Ali Babba Lam

Ali Babba og Lille Lam (barneteater)
Produsent, tekstforfatter og komponist

En dag ble jeg ringt opp fra kommunen med: “Hei, hører du spiller norske sanger Balkan-style. Opptre på Barnetimen?”. Ja daa! dagen etter sier Enes: “Jeg vil lage en barnebok med noen” og så sier Marc: “Jeg vil lage CD med noen”.

Så pakket jeg sammen ønskene og fikk ut et barneshow som har sett de fleste av Trondheims scener, samt en del barnehager og asylmottak i Trøndelag. (les mer)

————————————————————————————————————————————-

DJ Moshe Walla

TRANSFORM’09 (Trondheim World Music festival)
PR plan og gjennomføring

I 2009 gjennomførte Enes Terzic (Eneste Design) og jeg (og Damir) en storslagen kampanje, profiloppbygging av Trondheim World Music Festival etter oppdrag fra daværende leder Anne Fossen. Kampanjen ble en suksess, og vi var konger av Trondheim i de 5 minuttene. (les mer)

——————————————————————————————————————————

Asyl m/tak

Fortellinger fra asylmottak (samlede fortellinger)
Forfatter, innsamler

Eventyr fra Asylmottak er en serie humoristiske eller mindre humoristiske fortellinger som omhandler tilværelsen på asylmottaket. Mange er dramatiserte versjoner av virkelige hendelser. (les mer)

——————————————————————————————————————————