Igor Show

161942_184983954937236_1222036253_n

Stand Up, visesang, revynummer.

Ren stand-up, gøye foredrag, gjerne med gitar. Min lengste aleneopptreden var en vinterkveld i Lampeland, Buskerud, 2 timer med interesserte pensjonister som var bekymret for Norges utvikling. Min korteste opptreden var en “Mangepolitikerepåkonferanse” i 2011 der jeg var leid inn for 5 minutter, men de måtte kutte det ned til 3. Fikk dobbelt så mye penger for den korte som for den lange. Moralen: Det er ikke lengden som teller.

Blant annet driver Igor også Stand Up Grenland, komedieformdidling i Telemark, og bistår andre komikere med å finne scene.

——————————————————————————————————————

*En femtiminutters med Igor alene kan se sånn her ut:
“BLI NÅRSK PÅ 1,2,3…”
målgruppe: noen

igor_04 Etter 20 år i Nårge bestemte han å lære seg litt nårsk. Det var en dårlig ide. Det var jo mye bedre ikke å kunne nårsk, for da kan man bare gå rundt som en idiot og smile. Man trenger ikke å vite når man blir mobbet og sånt. Nå blir han bare irritert over alt det dumme som folk sier.

Igor har mange fettere. Hans favorittfettere er Ali, Ali Baba, Baba Lille Lam og lille Lahm Nahm Nahm fra Vietnam, dessuten lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilryev, Shimshiri Omshirishi… og alle de snakker nårsk enda mer dårlig enn Igor.

—————————————————————————————————————–

RO RO TIL FISKESKJÆR på TV2 i “Er dette morsomt”

—————————————————————————————————————-
SANGEN OM MAGNUS CARLSEN på “VGTV”

—————————————————————————————————————-
SITUASJONEN ER KRITISK på TVTelemark

—————————————————————————————————————–