Igor Productions

PR for TRANSFORM’09

(PR profil og kampanje for Trondheim World Music Festival)

Byavisa

Last ned->Programmet for TRANSFORM 09 i pdf <her!

I 2009 gjennomførte Enes Terzic (Eneste Design) og jeg (med Damir i ryggen) en storslagen kampanje, profiloppbygging og facelift av Trondheim World Music Festival etter oppdrag fra daværende leder Anne Fossen.

Adresseavisa

Reggaestjernen Macka B fra London skulle holde konsert på Dokkhuset, og det var vel en av de sjeldne gangene denne sjangeren ble satt opp på denne litt høytidelige scenen. I en forhåndsomtale av denne konsert, etter at vi reklamerte i hytt og pine, stod det: “…da Trondheim kommune i fjor fjernet sin bleke hånd over festivalen..” Vi sa vel ikke det? Vi hadde jo teksten til gjennomlesning. Uffda. Vi fikk omsider en del pes fra kommunen for å ha vært uforsiktig i språkbruken! ..selv om jeg mente at lekfolket (les publikum) ikke akkurat la mye i det. “Mye røyk og lite ild” som det heter, men en lekse lært.

STV reportasje

<– KLIKK bildet for link til Student TVs reportasje!<–

For oss ble kampanjen en suksess på alle måter. Festivalen fikk rekordbesøk og rekordsalg av billetter, since.. like.. ever.. og Enes og jeg var konger av Trondheim i de 5 minuttene. Det var tider det. Så flyttet den %&##¤% av en fristoverskridende wannabe-kunstner til utlandet og giftet seg.

Jeg fulgte like etter og forlot den gråe Mordor like før den spiste meg opp. Transform’09 ble våre begges avskjedsgave til fødebyen som, sammen med festivalen, blir nødt til leve oss foruten en stund.

“Good bye, and thanks for all the fish”

Takk til Transform 2009, Anne, Eivind og Rune og lykke til med alle fremtidige TRANSFORMer til dere som tar over!

———————————————————————–

(se rester av DJ ET GO HOME under her)