Diverse

Igor og Saso på Josefine Visescene

Jeg skal, etter invitasjon fra Kari, Lars og Jørn Simen, ta del i høstprogrammet til Josefine Visescene (Josefines gate v/ Bislett Stadion), og har med Saso. link -> http://josefinevise.no/2011/26-oktober-charlotte-og-igor/  Da deler jeg scenen med ei søt og impulsiv trønderjente som snakker før hun tenker, og de som kjenner meg vet at jeg er glad i slike :). Hun heter Charlotte Audestad.

Igor/Charlotte

Denne kvelden blir veldig spennende, og jeg tror at jeg tar med Saso, så at jeg får litt støtte i grunnen. Det blir nok noen urfremføringer og dypere tekster enn jeg tør presentere for ADHD publikum på andres seminarer, og året har jo gått mye i oppdrag på lukkede scener (les: integreringsseminarer, barnebursdager, julebord, hjemme til Dino).  Men, hva med en koselig og rolig helkvelds? Vel, her er det endelig, på Josefines, 26. okt., takket være to fine damer som har ledet meg inn på sporet, da, Kari Svendsen, en av Norges fremste visesangere, som fant meg flink nok, og Ragnhild Pehrsson som i sin tid påpekte at visesangpublikum er mitt publikum, korrekt nok.