Igor D

TIL TOPPS med ukulele

Anniken, Sven og Erna

I går, 01.06.2012, holdt jeg diverse stunts og småkonserter på strekningen Juvashytta – Galdhøpiggen opp og ned, og oppsummerte dagen på TIL TOPPS KULTURFEST foran 900 besøkende til arrangementet i regi av Røde Kors, IMDi og DNT.

Jeg delte da programmet med Fanaråken Kvintett, Amina Sewali, Sarah Ramin, Sisi Sumbundu, Sven Mollekleiv og omsider kulturministren Anniken Huitfeldt.

Dagens utfordring var å lage en sang om turen til Galdhøpiggen mens jeg gikk den, og fremføre sangen samme kveld. Sangen lagde jeg i oppoverbakke, mens jeg pustet og peset, og dermed handlet sangen om nettopp det. Sangen ble en suksess, og jeg fikk skryt for den av Erna Solberg. 🙂

Teksten finner du under her: : )

SANGEN OM DEN FØRSTE JA PÅ INNPUST

Juvashytta kl.08.00

Det var en gang to typer
den ene var muskuløs og hyper
den andre var tynn som et skjellet,
de klatret sammen opp fjellet
Han sterke raske og gale,
ville føre en dyp samtale
han slitne krølla på bart’n…
så svart’n:

Hvis jeg nå velger å svare,
så svarer jeg bare:
Ja, eller nei..
håper at det er greit for deg
Og siden jeg er så gammel og rusten,
så svarer jeg bare på innpusten
Ja, eller nei..
håper at det er greit for deg

Jeg skjønner at du vil ha svar,
men jeg æ’kke så pigg som jeg var
du får gå og finne en pigg en,
å klatre me’n opp Galdhøpiggen
Ja, eller nei..
håper at det er greit for deg

Jeg og liker å snakke,
når jeg går i motbakke
men det’ække alltid lett,
hvis jeg er sliten og svett, så..
Ja, eller nei..
håper at det er greit for deg

meg + to tekstkonsulenter fra Sunnmøre i oppverbakke