Igor og Elvis

Talenter som sitter på huk

Ukjente mennesker med rare bannere

Søndag var IGOR & ELVIS på audition for Norske Talenter, og stod imot dommertrioen ALEX ROSÈN, MIA GUNDERSEN og ADIL KHAN på Christiania Teater.

Vi fikk superstøtte fra tribunene da våre samarbeidspartnere fra diverse etniske bakgrunn og segmenter i samfunnet møtte opp for å støtte oss. (Altså, de som ikke var på Gudstjeneste). Folk viftet med diverse flagg, og i massen kunne vi ense både nordmenn, bosniere, polakker og noen somalere som virket for så vidt litt malplassert men vinket likevel.

Så, kjempetakk til: Mili, Mirnes, Zhivcho, Sandnes, Than Kim, Damir&Misho og mammaene våre; og supertakk til: Team Prohic fra Grunerløkka, Team ‘orgersrud fra Vål’enga, og team Bertelsen fra Skien! 🙂

OBS: Informasjon om deltagelse på Audition er offentlig, men resultater etter Audition er hemmelige frem til TV-visning i september.

Igor og Elvis foran Christiania Teater

Litt Bakgrunn:

Igor og Elvis tatt et steg videre fra å opptre for bare supersmal audiens på Bosniske Visekvelder i ambassadens lokaler. De bringer nå Avansert Visesang til Christiania teater og rett inn i norske stuer. De stiller da som G-kjendiser fra det Bosnisk-Norske miljøet, og deres heiegjeng på audition og forøvrig er gjerne pyntet med diverse myknasjonalistiske visuelle merchandise-gjenstander, herunder gjerne flagg og fotballdrakter type: Norske, Russiske, Amerikanske, og selvfølgelig Polske, Albanske, Montenegrinske, Somaliske, Kinesiske, o.l.