Igor D

BLEND om “Humor fra Asylmottak”

Intergering Gjennom Ofarligjø Ring

Nå har jeg drevet med “Humor fra Asylmottak” i noen år, og holder på å miste oversikten. I noen øyeblikk tenker jeg at det som er gjort i forifjor nå er verdiløst, og bortkastet tid. Men så, midt opp i dystre tanker, kommer en kar som liksom har lyst til å skrive om det. “Greit nok!”, svarer jeg og gir noen piffige kommentarer.

Det vises at karen produserer en seriøs analyse av mitt arbeide, bedre enn jeg selv kunne gjort det. Jeg blir smått overrasket, men det vises at karen har for vane å sette seg inn i hva han skriver om. Jeg myser mer, men det vises at karen er literaturviter, og har peiling på det han snakker om. Jeg rødmer.

Takk til Anders Holstad Lilleng for at han tenker før han skriver, til forskjell fra oss andre, med et faglig innblikk i humor på BLENDMAG.NO. ->LES ARTIKKEL HER!<-