Nyheter

Svar til Anders H. Lilleng

(Anders: Hei Igor, Står til? Går det bra med humorvirksomheten?)

Hei Anders. Takk som bryr og tja… Du skjønner, Norge i dag er jo et lite land med overskudd av kreativ virksomhet, og konkurransen er jo hard. Bare det å synge på norsk er jo en nisje, og når man i tillegg er nisje, så er man en nisje innenfor en nisje, og når ens målgruppe innenfor den norskspråklige nisjen er folk som ikke snakker så bra norsk, så har jo man dømt seg selv til et liv i rekka av misforståtte nisjekunstnere.

Så lenge man ikke er Julenisje da.

Nei, nå hørtes det ut som om det går dårlig.

Altså, det tar ikke helt av liksom, men det går jo veldig bra med meg personlig for det. Det er jo fordi jeg har massevis av selvironi og det er jo godt å ha hvis man er komiker, spesielt hvis man er en dårlig komiker.

Nei, nå hørtes det enda verre ut.

Jo da, det går bra. Skal ha show på gaybaren “Elsker”, i kveld.

Ikke det at jeg er gay altså, jeg prøver å bare å være morsom. Men det jo ikke lett. Norge er et lite land, og konkurransen er jo hard.

Ikke det at jeg er hard altså.