Diverse

Presseting om plata: Ali Baba og lille lam

Ekte foto: over Valdres

Last ned PRESSEMEDLING i Word <-klikk der!

Last ned diverse foto fra “foto”<-klikk der!

Ali Baba og fettere på spotify <-klikk der!

Ali Baba og fettere på iTunes <-klikk der!

Ali Baba og fettere på CDON <-klikk her!

og også på platekompaniet.no <- klikk der!

Platemelding på Radio Ludo <- klikk der!

—————————————————


————————————————–

————————————————-

PRESSEMELDING  EMCD88:

Igor med fettere – Ali Baba og lille lam 

Albumet «Ali Baba og lille lam» leverer akustisk tolkning av norsk og verdens folkemusikk, dyp humor og et optimistisk budskap om det moderne og tradisjonelle Norge. Igor og fettere reiste over Valdres til den vakre, akustiske Hauge kirke og tolket Håvar Hedde, Bendik og Årolilja, Mikkel Rev, Lille Petter Edderkopp, Kråkevisa m.f. der han med sine «fettere» leter etter møtet mellom verdensmusikk og de tradisjonelle norske folkeviser. De beste av sangene ble til når Igor bodde på en gård i Telemark, etter å ha forlatt storbylivets stress.

Til platen møter Igor musikere fra UDI-orchestra. UDI-orchestra (Under Dogs international orchestra) vant i 2008 prisen for «årets debutartist v/nrkP2 og Oslo World Music Festival» i World Music sjangeren, da med de morsomme tekstene til Igor. Igor har samtidig gjort suksess som dramatiker med teater for voksne og barn, visesang og stand up, og plata presenterer nå det beste etter 5 års aktiv produksjon. Mange kjenner Igor som karen bak «Balladen om Magnus Carlsen» eller fra duoen «Igor og Elvis» som stilte i Norske Talenter 2011. Elvis di Medici, kapellmester for UDI,  stiller sin kraftige tenor også her.

Stemningen preges ikke minst av at gode venner er på biltur over Norske fjell. Igor og Elvis bor henholdvis i Skien og Fredrikstad, og plateselskapet EMCD fra Kongsberg insisterer på å sende dem over Valdres til den vakre og akustiske Hauge kirke i Lærdalsøyri, men bestiller coverdesign fra Selbutrykk i Trøndelag, og sangene selv handler om alle Norges øvrige hjørner. Dette er rosemaling for alle penga. Nyt det!

Igor Dunderovic: ukulele/sang, Elvis Medic: akustisk gitar/sang
Mili Orucevic: akustisk gitar/sang Sanjin Orucevic: bassgitar
Almir Meskovic: knappetrekkspill, Daniel Lazar: fiolin
Label: Etnisk Musikklubb v/ Arne Fredriksen (EMCD88)
Studio: Lærdal Musikkproduksjon v/ Tom Karlsrud
Design: Selbutrykk v/ Bernt Kulseth
Foto: Fetterforeningen v/Mili Orucevic

Under: Bilder fra “Ari og Per” premiere. Vi ble hyret ettersom første episode av Ari og Per var tatt opp i Bosnia, kred, og trengte umpa umpa! Det Ari og Per ikke visste var at festen også var premierefest for “Igor med fettere”. Muhahaa. Det var vårt første show siden studio. Ari er kul. Per er kulere.

Sjekk fettere på premierefest for “Ari og Per” med Ari og Per 🙂
[nggallery id=10]