Nyheter

Almir Meskovic & Daniel Lazar

ALMIR DANIEL stand
Almir Meskovic Daniel Lazar

Alle mine fettere er musikere i flere band. Spesielt nok, flere band seg imellom. Når vi joiner alle sammen under ett, så blir vi FETTERORKESTRET. Her vil jeg presentere et par av de spesielle undergrupper av FO.

Begge er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og har derav fremragende teknikk og fingerferdigheter, men… ..det spesielle for disse to er deres tak på folkemusikk. Musikere som har både fantastisk teknikk, og forståelse av følelser i folkemusikk er en sjeldenhet.

Det vil jeg ta vare på.

Stolt av å kalle dem mine fettere.

De heter:

Almir Meskovic Daniel Lazar
Daniel Lazar Almir Meskovic

Almir Meskovic

– Daniel Lazar

– Almir og Daniel

– Daniel og Almir

De er et show hver for seg.

Sammen er de et orkester.

almir (1)
Almir Meskovic
almir (2)
Almir Meskovic