Nyheter

Almir & Daniel – Høiset Sessions

Dundervik Records har det siste året produsert en del “Almir & Daniel” stoff. Her en youtube-playlist, der de spiller vakreste toner på loftet til min svigermor på Høiset Gård i Telemark. Lyd: Demetrio Scopelliti!
¨

Almir Meskovic (fra Bosnia) og Daniel Lazar (rumener fra Serbia) er vokst opp i hjertet av Balkan der musikk og kulturer fra hele verden møtes og brytes og ender opp som folkemusikk. Deres akkordeon og fiolin, også kjent som trekkspill og fele, er sentrale i all europeisk folkemusikk. I sitt prosjekt ”Almir og Daniel” jobber de med uttrykk innen folkemusikken, og lager egne arrangementer til folketonene. De spiller ellers i to større ensembler som driver med balkansk festmusikk: ”Kuraybers” og ”Fetterforeningen”.

Almir and Daniel Cover

FOTO

—————-