Barne-/ familieforestillinger

TITTEL:
igor_082På feil side av låven
artist: Igor Dunderovic (bare Igor eller sammen med Aslak, Elvis, og/eller flere)
målgruppe: barn og ungdom

BESKRIVELSE:
I Norge finnes det mange låver. Den største av dem er låven til Magnus Lagabøte fra 1274. I låven er det mange grafer som noen har tegnet i par. På låven sitter nissen. Mange nisser egentlig. Både blånisser og Rødnisser. De kjører låvens lange arm.

En dag kom det en Igor ut av skogen og ville til den fine siden av låven. Igor var et troll som har kvittet seg med pukkelen for å kunne snike seg gjennom regelverket, men likekevel har han måttet kjempe mot en enorm orm som heter Lillemark, mot Fordommeren som setter folk i bås og mot selveste låvenissen som går rundt grøten hele tiden. Det er bitter kamp, og Igor vil kjempe til siste mann før han gir opp.

TEKNISK RIDER:
– PA til akustisk gitar med pick-up, gjerne DI-box
– Mikrofon
– Mulighet til å henge opp teppekulisse

——————————————————————————————————–

TITTEL:
Ali Baba og Lille Lam
artist: Igor Dunderovic (alene eller med band)
målgruppe: barn og ungdom

BESKRIVELSE:
Når Igor var liten gikk han på asylmottak veldig masse fordi det var veldig gøy. Der hadde han mange fettere. Favorittfetterne hans blant alle fetterne i verden er de tre fetterne Ali Baba, Baba Lillelam, og lille Lam Nam Ham fra Vietnam. Sammen gikk de fire ut på tur og lekte med nordmenn og andre rare skapninger og lagde sanger. Etter hvert reiste alle fetterne hver sin vei og ingen vet hvor de er. Igor hadde sangene med i studio, tok dem opp, ga dem ut, og tjente masse penger på dem nå vil han gjerne gi andelen av sangene tilbake til de andre fetterne, men de er ikke å spore opp. Mon tro de er å finne noe sted.

TEKNISK RIDER:
– PA til akustisk gitar med pick-up, gjerne DI-box
– Mikrofon

————————————————————————————–

TITTEL:
Ib fra Svartaste Granskauen
artist: Igor Dunderovic og Demetrio Scopelliti
målgruppe: barn og ungdom

BESKRIVELSE:
En kveld for lenge lenge siden, i den Svartaste Granskauen, våknet Ib og poppet opp øynene. Ib var ei tusse med guttenavn og bodde under en bøk. Hun hørte noen lyder, så hun klatret i toppen av bøken for å se hva det var. Det var en familie som bygde en hytte. Det var ikke bra. Dermed løp Ib innover i skogen og la opp til panikk og bråk.

Igor og Demetrio forteller historien fra en av Granskaugens svarteste kapitler. De avslører at Ib var Igors tippoldemor. Han lærte historien da han enda var troll. Igor er ikke et troll lenger, men Demetrio er fortsatt en bøk.

TEKNISK RIDER:
– PA med mixebord
– To stk stereo DI- bokser.
– To mikrofoner (en med lang eller ingen kabel). Begge på galgenstativ

————————————————————————————–

Leave a Reply