Dunderbussen Band

Med:
Igor Dunderovic, Dunder – ukulele og vokal
Nenad Mihajlovic, Nino – gitar og vokal
Milos Josifovic, Milo – tromme og vokal

Igor og Dunderbussene er veldig gode venner fra det rare landet Utland skal spille festlig festmusikk. De skal jamme fra sjanger til sjanger gjennom rare sanger, bordet fanger.

Jul? * De spiller Norske julesanger, spanske julesanger, ulesanger, vanlige sanger, det er ingenting som mangler. De har med seg julebrus, drikkekrus, tomme lommer, juletrommer, julegitarer, julepynt, julebukser og juleskjegg. De har rett og slett jula seg opp til jul. God Jul! 

Barnekonsert? * Humor og musikk for alle aldre. Igor og Kulturminissene forteller historier og synger sanger med mye rytme og glede. Sanger og historier om “12 små troll”, “De fire bukkene Bruse”, “Kjerringa med gaven”, “Lusen og marihøna”, “Lille Juju”, “Maya fra Himalaya”, “Shimihiri Omshimishiri”, “Nino med kjolen”, “Bæbu fra Klæbu”, “Fola fra Blakken” og enda flere morsomme karakterer.

Igor Dunderovic er norsk visesanger, komiker og dramatiker med mange produksjoner for barn på CVen. Nenad Mihajlovic er jazz-gitarist, gitarlærer og musikkprodusent som har blitt pappa i 2020. Milos Josifovic er trommeslager og perkusjonist med bakgrunn i store rockekonserter og små trommeverksteder for barn. De tre er veldig glade i hverandre og alle som kommer for å høre musikken deres.